Hoge klantvriendelijkheid

zondag 12 januari 2020

Auto huren?

Vaak denk je bij een auto huren voor een vakantie gelijk aan het buitenland, maar je kan natuurlijk een auto huren als je eigen auto te klein is of kapot is. Het voordeel van huurauto’s bij een BOVAG-verhuurbedrijf zijn altijd goed onderhouden, daar heb je zelf geen omkijken naar. Je kan het eigen risico eventueel afkopen met een dag premie. Wat zo prettig is bij INQAR Autoverhuur is dat je echt op een persoonlijke manier wordt behandeld. 


 

Hoe kom ik erachter welke auto het beste bij mij past?

Wij hebben besloten om met een kleine groep op wintersportvakantie te gaan. We zijn met z’n 5-en. Je kan dan twee kanten op, een kleine MPV of een personenbus. Ik bel met Alex van INQAR Adrie Jonk of hij mij advies kan geven over welke auto hij mij zou aanraden. Hij geeft als advies een dubbel cabine bus, omdat je dan ook je wintersportspullen kwijt kan.  Heb je niet zoveel spullen dan kan je uiteraard kiezen voor een stationwagen.

Waar moet je aan denken als je een auto huurt in de winterperiode?

Sneeuwkettingen en winterbanden. Let op als je in Duitsland rijdt dan ben je verplicht om winterbanden te hebben die voorzien zijn van het sneeuwvloksymbool. Ook een gevarendriehoek, verbanddoos en een veiligheidshesje (minimaal 1) zijn verplicht.

Heb ik sneeuwkettingen nodig, zo ja, hoe doe je ze om de banden?

Zorg voor een droge ondergrond, omdat je met de knieën  op de grond moet zitten. Maak voordat je de kettingen gaat monteren eerst de wielkasten sneeuwvrij. Leg de kettingen rustig om met behulp van de instructies die zijn meegegeven. Lees de instructies zorgvuldig door. De maximale snelheid is 50 km/u. Nog een extra tip voor jullie, denk er aan om handschoenen en een zaklamp  mee te nemen.

Hoge klantvriendelijkheid

Offerte aanvragen