INQAR vervolg hulpactie en #zorgheldenauto

vrijdag 20 maart 2020

Eerder deze week startte wij de actie “Wij helpen mee” waar in het kader van de Coronacrisis door ons voertuigen voor maatschappelijke en sociale doelen ter beschikking worden gesteld, met deze actie ondersteunen wij nu ook #zorgheldenauto. Werkt u in de zorg en heeft u hiervoor nu een auto nodig, dan zetten wij indien beschikbaar deze graag in.

Daarnaast willen wij nog een stapje verder gaan. Een deel van ons personeel met onze distributievoertuigen is ter beschikking voor de ondersteuning van de distributie van goederen die van vitaal belang zijn in deze periode. Voor bijvoorbeeld het helpen bij het distribueren van de noodzakelijke medische middelen naar de zorgsector. 

Kunnen wij u of uw organisatie hiermee ondersteunen, stuur dan uw verzoek per email naar servicedesk@inqar.nl.  Centraal worden de verzoeken voor al onze vestigingen door heel Nederland gecoördineerd. Om u zo snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken wij u zoveel mogelijk gegevens in uw verzoek aan te geven, zoals bijvoorbeeld de gewenste ondersteuning, het gewenste moment, de verwachte duur, de locatie, naam van de berijder en / of aard van het gewenste transport.

Helaas hebben wij niet eindeloos voertuigen en transport ter beschikking. Het gaat op basis van de mogelijkheden en de beschikbaarheid bij onze vestigingen. U zult ook begrijpen dat wij onze medewerkers optimaal willen beschermen om de risico’s maximaal te beperken, vandaar dat bij de levering van voertuigen en de distributie van goederen dit geheel contactloos wordt nagestreefd.


Mail ons


Samen staan we sterk!

INQAR vervolg hulpactie en #zorgheldenauto

Offerte aanvragen