Nedcars Amsterdam nieuwe franchisenemer

woensdag 2 oktober 2019

Franchiseformule INQAR heeft afgelopen maand Nedcars autoverhuur in Amsterdam als nieuwe franchisenemer verwelkomt. Met de komst van Nedcars is INQAR autoverhuur nog beter in staat om haar landelijke en lokale klanten in Amsterdam te bedienen. Het totaal aantal vestigingen van het franchisenetwerk in Nederland komt met het toetreden van Nedcars op 29 vestigingen.

Ronald Meijers, eigenaar van Nedcars:  “We zijn erg blij dat we ons aan kunnen sluiten bij het INQAR netwerk. We zien dit als een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf naar een volgend niveau. We bundelen de kracht van een landelijk netwerk met onze kennis en ervaring in de lokale autoverhuur in Amsterdam. Dit levert een grote bijdrage aan de toekomstbestendigheid van onze onderneming.”

Jaco Vink, directeur van INQAR: ‘Met de komst van Nedcars bestaat INQAR autoverhuur uit 16 lokale zelfstandig ondernemers die gezamenlijk de krachten hebben gebundeld binnen hun eigen INQAR franchiseconcept. De ondernemers richten zich allen binnen hun eigen exclusieve gebied volledig op professionele autoverhuur van hoogwaardige kwaliteit en met uitstekende service. Nedcars is een partij in Amsterdam die hier wat ons betreft perfect op aansluit en wij zijn dan ook blij dat zij de keuze hebben gemaakt zich bij ons aan te sluiten.”

Nedcars Amsterdam nieuwe franchisenemer

Offerte aanvragen