Icon Shortlease Shortlease

Shortlease tarieven en mogelijkheden

Heeft u tijdelijk een extra auto nodig voor uw organisatie? Bijvoorbeeld tijdens momenten van topdrukte binnen uw organisatie of als u zelf een grote verhuizing heeft en veel moet vervoeren?  Dan biedt INQAR Nooteboom de pasklare vervoersoplossing: shortlease. Al vanaf één maand kunt u gebruik maken van shortlease bij onze vestigingen in Rotterdam en Ridderkerk. Hierbij profiteert u van scherpe tarieven en de flexibiliteit van autohuur tijdens een relatief korte periode. Shortlease is zowel mogelijk voor particulier als zakelijk. Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan.  

Shortlease in Rotterdam en Ridderkerk

Als u vervoer nodig heeft voor een periode tussen de 1 en 12 maanden, dan is shortlease een ideale oplossing. Het voordeel is dat de tarieven erg scherp zijn, zonder dat u vast zit aan een langlopende verplichting. shortlease biedt u dan ook een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur. Kiest u voor shortlease bij onze vestigingen in Rotterdam en Ridderkerk? Dan maakt u gebruik van de jonge auto’s uit ons uitgebreide wagenpark.  Naast onze gunstige tarieven profiteert u ook van onze een topservice waarin uw wensen centraal staan. 

Shortlease voor zakelijk én particulier

Shortlease wordt vaak alleen gezien als zakelijke oplossing. Er zijn echter ook verschillende situaties waarbij shortlease de oplossing is voor particulieren. Daarom biedt INQAR Nooteboom ook als shortlease voor u als particulier. U maakt hierbij gebruik van hetzelfde wagenpark en ontvangt dezelfde voordelen als onze zakelijke gebruikers.

Bekijk ons aanbod shortlease voertuigen

Bij shortlease kunt u uit ons gehele huurwagenpark een geschikt voertuig kiezen. Hieronder ziet u ons aanbod aan voertuigen. 


Waarom kiezen voor Shortlease

Icon Shortlease
  • De nieuwste auto's van gerenommeerde merken
  • Gunstige tarieven
  • Topservice
  • Volledige dekking in Nederland

Offerte aanvragen