Icon Shortlease Shortlease

Shortlease tarieven en mogelijkheden

Heeft u tijdelijk een extra auto nodig voor uw organisatie? Bijvoorbeeld tijdens momenten van topdrukte binnen uw organisatie of als u zelf een grote verhuizing heeft en veel moet vervoeren?  Dan biedt INQAR Nooteboom de pasklare vervoersoplossing: shortlease. Al vanaf één maand kunt u gebruik maken van shortlease bij onze vestigingen in Rotterdam en Ridderkerk. Hierbij profiteert u van scherpe tarieven en de flexibiliteit van autohuur tijdens een relatief korte periode. Shortlease is zowel mogelijk voor particulier als zakelijk. Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan.  

Shortlease in Rotterdam en Ridderkerk

Als u vervoer nodig heeft voor een periode tussen de 1 en 12 maanden, dan is shortlease een ideale oplossing. Het voordeel is dat de tarieven erg scherp zijn, zonder dat u vast zit aan een langlopende verplichting. shortlease biedt u dan ook een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur. Kiest u voor shortlease bij onze vestigingen in Rotterdam en Ridderkerk? Dan maakt u gebruik van de jonge auto’s uit ons uitgebreide wagenpark.  Naast onze gunstige tarieven profiteert u ook van onze een topservice waarin uw wensen centraal staan. 

Shortlease voor zakelijk én particulier

Shortlease wordt vaak alleen gezien als zakelijke oplossing. Er zijn echter ook verschillende situaties waarbij shortlease de oplossing is voor particulieren. Daarom biedt INQAR Nooteboom ook als shortlease voor u als particulier. U maakt hierbij gebruik van hetzelfde wagenpark en ontvangt dezelfde voordelen als onze zakelijke gebruikers.

Bekijk ons aanbod shortlease voertuigen

Bij shortlease kunt u uit ons gehele huurwagenpark een geschikt voertuig kiezen. Hieronder ziet u ons aanbod aan voertuigen. 

Shortlease als vervangend vervoer

Heeft u uw vrachtauto weggebracht voor reparatiewerkzaamheden? Is uw bestelbus aan een hoognodige onderhoudsbeurt toe? Dankzij shortlease zit u nooit zonder vervoersmiddel. Shortlease is namelijk ideaal als vervangend vervoer. Voor een scherpe prijs kunt u gewoon doorgaan waar u mee bezig was, zonder dat u zonder vervoer komt te zitten.

Waarom kiezen voor Shortlease

Icon Shortlease

Shortlease is de perfecte lease oplossing als u wel een lease auto wilt, maar hier geen lange periode aan vast wilt zitten. Shortlease contracten variëren vaak van één maand tot twee jaar en bieden zo een hoge mate van flexibiliteit. Ook heeft u zo de mogelijkheid om regelmatig van lease auto te wisselen en te profiteren van de nieuwste snufjes van de nieuwste automodellen. Tot slot heeft u zo meer grip op de omvang van uw wagenpark en speelt u beter in op nieuwe ontwikkelingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Als specialist voor shortlease in Ridderkerk adviseren we u graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of vind direct de ideale lease auto via de zoekmachine hiernaast.

Offerte aanvragen