Autotransporter (B/E rijb.)

Heeft u tijdelijk een autotransporter voor rijbewijs B/E nodig? Dan is shortlease van INQAR Nooteboom een goede oplossing. Met een shortlease autotransporter profiteert u van de flexibiliteit van huren tegen enorm scherpe tarieven. Zo heeft u gemakkelijk en snel extra transportmogelijkheden. Voor dit type heeft u rijbewijs B/E nodig. Wij hebben ook autotransporters voor rijbewijs B. Bekijk alle autotranspoters hieronder en vraag direct een offerte aan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!
Shortlease autotransporters vanaf 1 maand

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig, vanwege een evenement of zakelijke verhuizing? Dan is shortlease ideaal voor u. Bij INQAR Nooteboom kunt u kiezen voor shortlease vanaf een periode van 1 maand. Langer leasen is natuurlijk ook mogelijk. Kies dan voor shortlease tot 12 maanden of ga over op leasing.

De voordelen van shortlease

Twijfelt u nog tussen kopen, huren of leasen? Wij helpen u graag een handje. We hebben de voordelen van shortlease voor u op een rijtje gezet, zodat u kunt kijken of shortlease bij u past.

  • Profiteer van de flexibiliteit van autoverhuur, tegen scherpe prijzen
  • Shortlease is ook erg geschikt voor startende ondernemers of zzp’ers
  • Shortleasen kan al vanaf 1 maand, maar ook langere periodes tot 12 maanden
  • Maak gebruik van service en advies van onze medewerkers

Meer weten over shortlease?

Kiest u voor een shortlease autotransporter voor rijbewijs B/E? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met shortlease.

Offerte aanvragen