Autotransporter (B-rijb.)

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig die u kan besturen met rijbewijs B? Kies dan voor shortlease bij INQAR Nooteboom. Onze shortlease autotransporters kunnen tot 1700 kg aan laadvermogen dragen. Zo heeft u binnen een handomdraai extra transportmogelijkheden. Profiteer daarom nu van de flexibiliteit van huren, scherpe tarieven én de allerbeste service. Wij hebben ook autotransporters voor rijbewijs B/E. Bekijk alle autotranspoters hieronder en vraag direct een offerte aan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!
Shortlease autotransporters voor 1 tot 12 maanden

Heeft u vanwege een evenement of verhuizen tijdelijk een autotransporter nodig? Dan is shortlease een goede optie voor u. Bij INQAR Nooteboom kunt u een autotransporter voor rijbewijs B leasen voor een periode vanaf 1 maand. Wilt u langer leasen? Geen probleem. U least al een B rijbewijs autotransporter voor € 1215 per maand.

De voordelen van shortlease

Shortlease is in veel gevallen een slimmere keuze dan huren of kopen. Benieuwd of shortlease bij u past? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet!

  • Profiteer van de flexibiliteit van autoverhuur, tegen scherpe prijzen
  • Shortleasen kan al vanaf 1 maand, tot 12 maanden
  • Ook erg geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers
  • Inclusief service en advies van echte professionals

Meer weten over shortlease?

Gaat u voor een shortlease autotransporter? Vraag dan nu direct een offerte aan bij INQAR Nooteboom. Heeft u hier nog vragen over of behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvende contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen