Bestelauto's

Bent u tijdelijk op zoek naar een bestelauto? Dan is shortlease van INQAR Nooteboom zeker een oplossing voor u! Met een shortlease bestelauto profiteert u van de flexibiliteit van huren én onze scherpe tarieven. Ons wagenpark is gevuld met de nieuwste auto’s van de bekende merken. Met shortlease heeft u gemakkelijk en snel extra vervoer en ruimte, zo lang als u het nodig heeft. Zo is shortlease bijzonder geschikt voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers.

Bekijk hier onze bestelauto’s en vraag direct een offerte aan!Shortlease bestelauto vanaf 1 maand

Heeft u tijdelijk een bestelauto nodig vanwege een evenement of verhuizing? Een bestelauto least u al vanaf 1 maand. Liever langer leasen? Dat kan natuurlijk ook. Bij INQAR Nooteboom kunt u leasen van 1 tot 12 maanden. U kiest zelf de termijn dat u de bestelauto nodig heeft en betaalt zo alleen voor de periode dat u de auto ook écht gebruikt. Ideaal voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers.

De voordelen van shortlease

U kunt een bestelauto huren of kopen, maar shortlease heeft vele voordelen. Nieuwsgierig of shortlease een goede optie is voor u? Lees dan hier meer over de voordelen van shortlease:

  • De flexibiliteit van huren tegen scherpe prijzen
  • U betaalt alleen voor de periode dat u de bestelauto ook écht gebruikt
  • Ook bijzonder geschikt voor particulieren, startende ondernemers of zzp’ers
  • Leasen vanaf 1 maand
  • Inclusief service en advies van onze medewerkers

Meer informatie over shortlease

Kies uw shortlease bestelauto op deze pagina en vraag direct online een offerte aan. Wilt u eerst wat meer informatie of advies? Geen enkel probleem! Neem gerust vrijblijvend contact op met INQAR Nooteboom, wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen