Bestelbussen

Bent u op zoek naar tijdelijk vervoer met extra ruimte? Dan is een bus leasen bij INQAR Nooteboom een uitstekende oplossing. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit de nieuwste bestelbussen van de meest gerenommeerde merken. De tarieven zijn erg gunstig en u kunt vertrouwen op de topservice die u van ons gewend bent. Een bus leasen doet u dus eenvoudig bij INQAR Nooteboom. Bekijk ons aanbod aan bestelbussen hieronder en vraag direct een offerte aan.Shortlease bestelbussen voor 1 tot 12 maanden

Heeft u vanwege een evenement of seizoensactiviteiten tijdelijk een extra bestelbus nodig? Dan is shortlease een goede oplossing. Bij INQAR Nooteboom kunt u een bestelbus leasen voor een periode van 1 tot 12 maanden. We hanteren scherpe prijzen en u betaalt alleen voor de periode waarin u de bestelbus nodig heeft. Ideaal voor zakelijke én particuliere gebruikers!

De voordelen van shortlease

Waarom kiezen voor shortlease als u ook een bestelbus kunt huren of kopen? We helpen u graag met uw keuze. Lees hieronder de voordelen van shortlease en bepaal of een shortlease bestelbus bij u past:

  • Betaal alleen voor de periode dat u de bestelbus ook écht gebruikt
  • De flexibiliteit van autoverhuur, tegen scherpe prijzen
  • Shortleasen kan al vanaf 1 maand
  • De nieuwste auto’s van gerenommeerde merken
  • Topservice en advies van echte professionals
  • Geschikt voor zakelijk én particulier gebruik

Meer weten?

Kies uw shortlease bestelbus en vraag direct een offerte aan bij INQAR Nooteboom. U kunt kiezen uit de nieuwste voertuigen tegen de scherpste tarieven. Heeft u nog vragen of behoefte aan vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen