Personenauto's

Tijdelijk op zoek naar een personenauto? Dan bent u bij INQAR Nooteboom aan het juiste adres! Bij ons kunt u een personenauto leasen voor een kortere periode vanaf 1 maand. Net zo flexibel als huren, tegen een scherpe prijs! Ideaal voor zakelijke gebruikers, maar zeker ook aan te raden voor particulieren. Ons wagenpark staat vol met jonge auto’s van de bekende merken. Zoals u hieronder ziet heeft u veel keuze. Bekijk alle personenauto’s en vraag direct een offerte aan!1 tot 12 maanden een personenauto leasen

Heeft u voor een aantal mensen een extra personenauto nodig voor uw werk of privé? Dan is kopen geen optie en de prijs van huren kan enorm oplopen. Gelukkig kunt u ook kiezen voor een shortlease personenauto van INQAR Nooteboom. U kunt shortleasen vanaf 1 maand. Langer kan natuurlijk ook, shortlease personenauto’s zijn beschikbaar voor 1 tot 12 maanden. Zeer geschikt voor zzp’ers, bedrijven én particulieren.

De voordelen van shortlease personenauto’s

Kiest u voor shortlease, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Flexibiliteit van huren
  • Ideaal voor startende ondernemers, zzp’ers én particulieren
  • Beschikbaar vanaf 1 maand, tot 12 maanden
  • U ontvangt extra service en advies van onze medewerkers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over een shortlease personenauto? Klik hierboven op uw favoriete model en vraag direct een offerte aan! Heeft u behoefte aan wat meer begeleiding en advies? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen