Personenbussen

Heeft u tijdelijk een (extra) personenbus nodig? Dan kunt u kiezen voor shortlease. Bij INQAR Nooteboom kunt u al een personenbus leasen voor een periode vanaf 1 maand. Met shortlease kunt u rekenen op een scherpe prijs, goede service én de flexibiliteit van huren. Dit is ideaal voor zakelijke gebruikers en zzp’ers, maar ook beschikbaar voor particulieren. Zo heeft u binnen een handomdraai extra vervoersmogelijkheden.

Bekijk hier alle personenbussen en vraag direct online een offerte aan.Shortlease personenbus voor 1 tot 12 maanden

Wilt u voor een kortere periode kleine groepen mensen vervoeren? Dat kan! Het grote voordeel is dat u INQAR Nooteboom al kunt kiezen voor shortlease vanaf 1 maand. Zo heeft u tijdelijk extra vervoersmogelijkheden, zonder de dure kosten van het huren. Shortlease is heel flexibel en bijzonder geschikt voor ondernemers, bedrijven én particulieren.

De voordelen van shortlease

Twijfelt u nog over shortlease? Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje:

  • Gunstige tarieven
  • Net zo flexibel als huren
  • Geschikt voor zzp’ers, bedrijven én particulieren
  • Leasen voor 1 tot 12 maanden
  • Topservice van INQAR Nooteboom
  • Volledige dekking in Nederland

Nieuwsgierig naar shortlease?

Wilt u meer weten over een shortlease personenbussen? Neem dan een kijkje op de pagina over shortlease voor meer informatie. Klik hierboven op de personenbus naar keuze en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

Offerte aanvragen